Hoi hoi!

Nu var det ett tag sen sist. Vad ska man säga?
Jag har nu varit hemma i Norge i en vecka. Trevfligt så långt. Har varit på mysig stugtrip onsdag till söndag förra veckan. Min bästis Stina och hennes familj äger en jättefin stuga ung. 20 minuter från stan. Helt ute vid vattnet och med världens utsikt över havet. Hon hade med sig ett gäng danska kompisar som hon känner från Århus. På fredag kom Stinas andra bästis Ragnhild och på lördag kom min andra bästis Hilde ut också. Skitmysigt! Vi hade midsommarfirande med bravur.

Började i lördags att jobba på akuten igen. Även fast jag är skittrött på det jobbet och jag egentligen inte ville jobba där i sommar, var det helt okej att komma tillbaka. Märker dock efter fyra dagar att jag är trött på att göra skitjobbet för andra. Dessutom är jag tydligen inte så himla duktig på att ta orders. hehe..kanske därför jag själv valt ett yrke där man är sin egen chef och kan bestämma själv :D Antagligen ett något medvetet val. hehehe...

Nu ska jag jobba kväll och sen dag imorgon. så är det helg. Underbara, ljuvliga helg! Som alltid går alldeles för fort. Men när jag nästa fredag är klar med jobbet, har jag två hela veckor ledigt. Och det betyder att vi snart ska åka till Koster och att jag snart igen ska få se esklin. Mysigt värre! Ser jättemycket fram emot det. Båda.

Så över till några töntiga skämt som Micke och jag skrattade gött till:

- What do you call a deer with no eyes?
svar: No-eye-deer

- What do you call a dinosaur with one eye?
svar: Do-you-think-he-saurus?

Jo, jag vet. Löjligt. Dock appelerar den till min löjliga humor. hehehe..

Until next time!


Sommarlov

Jäklar vad länge sen då! Hmm...
Jag lägger skulden på att jag varit i Grekland en vecka. För det har jag faktiskt. Och det var skönt att äntligen få sin myssemester med esklinen. Och det var skönt att bada i turkosblåa hav som var så klara att man såg rakt ner till botten på fyra meters djup. Så ska de va! :D

Nu har man kommit hem till det kalla nord. Jag tvättstugerar för tillfället. Jäkla massa tvätt faktiskt. Sen måste jag springa och jag måste packa. Det kommer bli en jäkla massa sortering och filtrering på gång till packningen. Jag måste. Sortera, filtrera, gör om. Flera gånger. Helt tills det blir en rimlig mängd som både flygsällskapet och mina axlar kan acceptera.

Norge på Onsdag! BJUHU*!

*(Bjuhu = buhu och juhu sammansatt. buhu för att jag ska lämna min esklin och juhu för att jag ska få umgås med familj och vänner ett tag)