Long time..

..no write! Det var ett tag sen ser jag...Inte att jag har så fruktansvärt mycket intressant att skriva om, för det har jag inte. Har jobbat en hel del förra veckan och i helgen, och varit med Micke. Helt okej att jobba, och mycket okej att umgås med Micke. I lördags hade vi helkväll, med mysig fika i kaknästornet, delicious tre-rättare på Friday's, och James Bond på bio. Jag fick ångest för alla pengarna som försvann, men jag fick göra upp för mig lite igår kväll då vi kollade på Parfymen på bio. Det var en bra film! Mycket bra filmat med tanke på att den baserats på en en bok....Quite impressive...

Igår hade jag anden över mig och genomförde städning, tvättstuga, matlagning och ärenden i Solna C innan biokvällen med Micke. Idag har jag inte gjort ett skit annat än att kolla på episoder av scrubs. Men nu är jag lite nojig, har bara tre episoder kvar av sesong 1, och jag har inte haft möjligheten att ladda ner flera sesonger eftersom att Micke är min nerladdningsmaskin, och jag kan inte ladda ner från honom utan att vi båda är hemma samtidigt. Lite svårt eftersom att vi umgåtts nästan hela tiden. Känns nästan lika panikfyllt, som om jag bara skulle ha tre cigaretter kvar i paketet och inte visste nästa gång jag skulle få möjligheten att få tag på fler. Okej, ja, jag erkänner. Jag är sjuk. Men det visste vi ju, allihopa.
 
Hmm....Nu har grannen precis spelat igång Red Hot här i grannlägenheten utan någon som helst tanke på att andra kanske sitter och gör något nyttigt. Inte jag kanske...men..Kanske lika bra eftersom att jag är lite rastlös. Vill komma mig ut en sväng. Är dock mer sugen på en promenad än att gå på gymmet. Tyvärr har jag fortfarande ont i den jävla höften, så jag kan inte promenera. Jag kan bara springa eller träna.

The irony of destiny I suppose.

Skönt väder

Har varit ute på en härlig och lång promenad idag i solen. Helt underbart! Det ända jag ångrar mig är att jag inte tog med mig min kamera. Allt var så vitt och vackert och förgyllt av solen. Dessutom var det inte blåsigt alls som det ju alltid brukar vara här i Stockholm. Jag gillar verkligen vintern när den är så här. Vitt och härligt överallt, solen skiner, och ett par, tre grader kallt. Då är det härligt ute. Om det blir så här nästa vecka på skidsemestern, ser jag verkligen fram emot det...Bara sitta i backen och njuta av den härliga solen med en kall öl, härligt trött i kroppen efter att ha åkt skider nån timme...Grymt!!

Hade en trevlig kväll igår med Aleksander och Vivian. Vi handlade och gjorde tacos. Sen såg vi Bröderna Grimm på DVD. Supertrevligt.

Nu är det snart dags för en mumsig lunch, sen bär det iväg på jobbet i eftermiddag. Inte fullt så kul, men jag behöver alla de pengar jag kan få för tillfället. Iaf om jag ska spara upp till någon semester...Och lite känner jag att jag kan göra nytta för mig nu som jag har ledigt så mycket från skolan...Och ingen praktik...tihi...

Hoj, hoj!

Då har man provat på lite olika ekstrema saker idag. Var ju och åkte pulka lite med Urban, Frida, Pernilla, Anna och Alex. Det var superskojsigt, fast jag slog nästan ihjäl mig första turen ner. Det gick förbannat snabbt och jag förlorade fatningen lite och försökte bromsa då det gick som snabbast. Därmed föll jag av den i sidoled när farten var som högst, och sen snurrade jag runt fyra-fem varv. Slog mig ganska kraftigt på vänster sidas vad, och höger sidas inre del av låret...Det gör ganska så ont när jag tar på det, men det blir nog inte värre än något blåmärke hoppast jag ;) Det var jätteskoj att träffa alla igen och skratta lite när folk guppade lite hit och dit ;) Mysig fika också med varm choklad.. :D

Sen fick jag verkligen erfara att jag INTE har tillräckligt varma kläder för en kall vinter...Om jag ska på skidsemester nästa vecka måste jag skaffa eller låna kläder tror jag...

Resten av dagen har varit bra. Jag har handlat lite, haft tvättstuga och nu varit på Mixgympa på gymmet för första gång. Först tänkte jag under uppvärmingen att det kändes lite tantigt, men jag lovar er att det var inte ett jävla dugg tantigt när man väl kom in i själva träningen. De flesta tanterna där dansade ihjäl mig. Ibland trodde jag att jag skulle dö. Så jäkla jobbigt var det faktiskt. Eventuellt har jag så jäkla dålig kondition. Jag väljer att tro det första ;). Dessutom är jag ju så att jag behöver lära mig stegen för att komma in i rytmen, annars har jag verkligen ingen rytm, och det märktes på några av de mer komplicerade stegen - vissa fattade jag inte alls och då känner man sig inte direkt så där supercool, men jag har gett mig själv ett mål. Jag måste prova en träningsform minst tre gånger innan jag kan dissa den helt. Dessutom var det ju bra träning och sabla kul på de stegen där jag fattade och kunde ta ut mig helt, så jag ska nog ge det flera chanser. Tar ju lite tid att komma in i och lära sig alla saker.. :)

Nu ska jag äta lite, diska, byta sängkläder och duscha lite, så är jag klar för kvällen :) Ska bli så skönt att sova i mina helt nya och jättefina sängkläder från Ikea! :P

(ps, jag hade rätt ang. glad-hormonerna. det hjälper att träna :D)

Nya och bättre tag!

Jahopps! Då var den första riktiga måndagen här då man ska börja leva ett nytt och bättre liv. Soffpotatisen ska försvinna till fördel för en smalare, lenare, nyttigare och mer aktiv Heidi.
Så långt har jag sovit dåligt och klivit upp relativt sent. Jag har ätit lite frulle och bookat tvättstuga. Ska egentligen träna ikväll kl. 18, så får vi väl se om jag pallar mig dit. Nu måste jag sortera tvätten, diska, städa, och försöka få på mig ett glatt, motvierat humör innan jag ska åka pulka kl. 12 med de andra. Jag känner mig helt enkelt ointresserad av allt. Inget fristar, inget låter kul. Så därför tvingar jag mig till pulkaåkningen, och jag ska tvinga mig på gymmet sen, och jag ska tvinga mig att göra saker som jag blir medbjuden på så länge jag behöver tvinga mig själv att göra det. Jag känner nämligen igen denna situationen från ett tidigare tillfälle. Världen tappar sina färger, och allt känns likgiltigt. Inget är roligt, och inget smakar. Allt är bara grått, och livlöst. Mer och mer knoppar man av alla rosor omkring en och väljer ett liv i isolerat form. Man orkar inte och vill inte ta sig utanför dörren mer än att man kan komma hem snabbt och enkelt om man blir trött.
Men inte denna gången. Denna gång vägrar jag förlora färgerna. Jag vägrar tappa bort livslusten. Därför har jag bestämt mig för att tvinga mig själv. Dessutom ska jag intala mig själv att det ska bli så fantastiskt roligt! Sedan ska jag träna, för det kommer jag må så bra av. Massor av glädjeshormoner som fyller upp min hjärna och får mig att se ljusare på livet. Som Dr. Phil en gång sa; You need to start getting excited about your life! Det hjälpte mig för ett år sedan, och det ska hjälpa mig nu.

Home, sweet home..

Nu har Micke äntligen kommit tillbaka till Sverige där han hör hemma... :)
Det är skönt att ha honom nära igen...Massor av pussar, kramar och mys...Jag har fått jättefina presenter som bla byxor av olika slag, smycken, ett sushi-"servis", och fantastiska orchidér som var så talrika att de nu står i fyra olika vaser. De är otroligt vackra! Jag blir så glad varje gång jag ser de..
Vi tog bussen till Arlandastad i förmiddag, handlade massor av nödvändig mat. Fasiken vad gott det är med grönsaker, frukt och en macka efter all julmaten. Supernajs! Jättefint väder idag också, så då blev man glad. Sen har vi bara slappat och kollat på tv. Jag sov en timme på soffan, så nu är jag pigg som bara den. Har precis diskat och städat i köket, bäddat och plockat undan lite grejer...Rätt kul när man är lite rastlös...

Näh, nu ska jag gå och kräva tillbaka min älskling som varit i telefonen mycket väl över en timme :)

Tillbaka i St.hlm

Händelsen tidigare idag var så traumatisk att jag inte ens orkar att skriva om den här för tillfället. Låt oss bara säga att det omhandlade en liten fem minuters försening som ledde till 1200kr till en ny flygbiljett och ännu en 1 1/2 timmes försening, samt massor av tårar.

Dessutom måste det väl vara själve fan att jag är så övertrött att jag inte somnar. Bäddade ner mig 2 och en halv timme sedan, och sedan dess har jag vridit mig i sängen en timme, ätit två smörgåsar och en banan, rökt en cigg, läst en timme, rakat vissa ställen på kroppen, och nu sitter jag här framför datorn.
Borde väl försöka igen. Läsa klart sista kapitlet i boken som jag nu är på, och sedan släcka. Bara vila åtminstonde om jag inte kan sova.

Det är meningen att Micke ska landa om 5 timmar och 45 minuter. Inte så tokigt att jag inte kan somna kanske. Trots allt övertrött och haft en jobbig dag, samt att pojkvänen som jag inte träffat på fem veckor snart ska landa. Helst vill man ju åka upp och möta honom när han kommer ut från terminalen, men vi får väl se hur kroppen pallar...Jag kommer i vilket fall som helst inte kunna sova så mycket som jag egentligen behöver i natt...Kanske man kan ta en mysig "nap" med Micke sen imorgon på dagen..
Vore inte helt fel..

Sista dag i Norge

Imorgon bär det hem åt Stockholm! Äntligen! Jag längtar hem till min lägenhet, og ffa hem till min esklin. Nu kommer han snart!! Om allt går som planerat borde jag se honom om mindre än två dygn...åh!!
Jag känner mig sååååååååå rastlös, och vill bara åka hem nu, men först måste jag packa klart, hälsa på farmor, hälsa på tjejerna i Oslo, och SEN kan jag åka hem.

Så nu ska jag åka bort till farmor en sväng.

vi hörs!

I Fredrikstad, IGEN...

Då har man vinglat runt lite i Danmark. Som skrivit tidigare var jag hos Stina i Århus några dagar fram tills den 10e. Då tog jag tåget till syster-yster i Köpenhamn och var där till dagen efter, alltså igår innan jag flög hem igen till Norge. Det har varit jättetrevligt förutom att jag varit lite sjuk. Jag gillade speciellt Köpenhamn. Århus var också trevligt, men jag kände inte att jag skulle trivas om jag bodde där. Köpenhamn var mycket mer "min" stad märkte jag. Det var jättetrevligt! Syster hämtade mig på tågstationen, sen åkte vi hem till hennes lägenhet som ligger mycket centralt, och sen ut igen. Vi promenerade i regn- och blåsväder till andra sidan stan, där vi var på ett köpcentra som heter illum. Där hade de alla möjliga sorters märken. Allt ifrån det ena till det andra, och märkena varierade våldsamt i pris från hundringen till flera tusen för en tröja. Det var vansinnigt! Speciellt de Danska märkena som var "up there" var helt sjuka i pris. Vi gick omkring och kikade bara för att försöka gissa priserna. Jag brände väl av ung 500 danska kronor på lite smått och gott. Bland annat fick jag äntligen köpt en rouge/bronzingpowder med borste på Body Shop. Har längtat efter just den hur länge som helst men aldrig varit i närheten av en affär när jag kommit ihåg att jag borde köpa. Hur kul som helst, och den är jättefin!! (från tjejen som knappast använder och/eller äger smink överhuvudtaget ;).
Sen åt vi på en supernajs middag på en trevlig grekisk resturang. Det var ganska så billigt också faktiskt!
Vidare gick vi till ett cafe/bar-ställe där Hannahs ex jobbar som barchef. Där tog vi två öl och slappade lite. Det var kul att äntligen få träffa Patrick också, som man hörde så mycket om, men som slutade innan man hann bedömma ;) (pr idag tycker jag att han absolut är trevlig, men att min syster förtjänar en som är mycket mindre egoist, och dessutom sköter sig mer vad gäller mat och alkholvanor......Dessutom röker han. usch!)
Igår var vi inne i stan och kikade omkring lite till och åt en god pizzalunch. Sen var det tyvärr dags för mig att ta tåget till Kastrup, och flyget hem till Norge.

Men det var lite skönt också...Jag gillar mig borta, men det är jävligt skönt att komma hem!

De sista dagarna här hemma kommer att gå åt till tvätt, packning och fixande av lite smågrejer som måste fixas! Idag har jag varit hos tandläkarn. var sketnärvös! Hade ju inte varit där på 1 1/2 år. Även fast jag borstar bra och använder tandtråd, äter jag ju kanske en del skräp som inte är så bra...Men efter lite röntgenplåter och skrapande konstaterade han att jag var "hål-fri"!! :D Så rensade han lite bara och tog lite tandsten..Jag är superglad - för jag hatar att laga tänderna när det gått hål på de! Så nu vet jag att jag kan fortsätta vara duktig med tandtråd och borstande...så kanske går det bra!! :D

Näh, nu har jag babblat tillräckligt..Inte som att det kan vara så jäkla intressant heller! :S

Hej hopp gummisnopp!!

Bläh...

Nu är jag skittrött på att inte vara frisk. Det hjälpte ju inte att jag inte kunde somna igår heller. Somnade kanske vid 3.. Det är ju inte så roligt att vara här när man inte är helt sig själv. Så fort jag går utanför dörren känner jag mig jättedålig på en gång! men men...Vi fick iaf shoppat lite igår. Jag köpte två nya väskor, två linnen, årets första solglasögon ;), vantar, hårsnoddar och hårclips. Nu skulle man tro att jag fyllt upp väskebehovet för ett tag åtminstonde...

PS. Stina snarkar. Det är jävligt jobbigt när man plötsligt inte är den första som somnar längre.

Halv-kry..

..Det är mycket trist att erkänna, men jag är nog inte helt frisk. Började känna av det igår kväll då jag gick till resturangen. Den typiska influensa känslan i kroppen. Senare på kvällen blev jag frusen, hade lite feber och fick jätteont i halsen. Idag vaknade jag stiv som en pinne i hela kroppen, ännu mer svullen och ont i halsen...Jag är lite trött och har ingen matlust..

What the fuck?!?!? Jag som liksom ska vara på semester, upptäcka och roa mig i en ny stad och umgås med trefvliga människor...Jag orkar ju inte stanna här inne hela dagarna heller...då blir man ju tokig!!

Hoppast jag kan göra så att jag inte blir sjuk alls. Arr jag bara vilar och gör allt jag måste för att inte bli sjuk. Imorgon har Thomas tänkt ha en fest i anledning att jag är där - så jag får träffa folk. Vi får väl se hur det blir....bläääääääh!..

Igår kväll åt vi på ett thai-ställe, och sedan träffade vi Thomas på RisRas där vi drack en öl och delade en vattenpipa med äple-tobak. Det var ganska roligt att ha provat det för en gångs skull..

Sköna söndag...

Jag gillar att det är söndag idag. Inga affärer är öppna, så jag kan helt enkelt inte göra så himla mycket annat än att mysa och ha kul...

Somnade 2215 igår kväll. Det var som att stänga av ljuset.Vaknade 0615 av att jag var fruktansvärt miktionsnödig, sen vaknade jag igen nu vid 10. HAHA...Nästan 12 timmars sömn! Det behövde jag nog...Fast jag känner att jag faktiskt skulle kunna sova några timmar till...Man blir ju helt förstörd! Men faaaaaaaaan va skönt! Nu tänkte jag duscha lite och kolla lite på tv. Stina kommer hem mellan 1130 och 12, och då har hon med sig frulle...Stora, goda Anette-sandwichar...jävligt najs! :D

Biljard

Ikväll har Stina bjudit på härlig middag, öl och biljard på sig själv, Thomas och mig. Det var hur härligt som helst! Jag älskar biljard...esklin, ska vi spela oftare nu som jag har en NÅGOT större säng? ;)

Nu är vi hemma, vi har sovit en timme på 48 timmar, och är egentligen helt slut båda två, fast lite nervarvning med dator och tv är skönt.....

Imorgon är det söndag. Fan vad härligt! Det ser jag väldigt mycket fram emot! Det betyder ledigt, och det finns inget jag kan göra annat än att slappa. Kan det bli bättre? kanske ska man ta på sig träningskläderna och våga ut sig på en sväng. Eller möjligtvis en längre promenad och upptäcka staden? hmmm...vi får se. Jag tänker iaf sova så länge jag vill och sedan låta humöret bestämma! :D

I Århus

Efter en natt utan sömn och 10 timmars resande, har man äntligen nått sitt mål...Vi ligger nu på Stinas soffa/säng och kollar tv och surfar. Skönt!!! Har nog inte varit så lättad på att komma fram nånstans på länge. Själv brukar det ju oftast bara ta ung. 5 timmar att åka från Fredrikstad-St.hlm..Dessutom att resa så långt och länge utan sömn är ju bara helt vansinnigt. Fick dock slumrat en liten timme på tåget - av ren utmattning.

Århus ser ut som en typiskt engelsk stad, med murhus överallt. Inga trädhus nånstans. Verkar dock trefvligt, även fast jag inte sätt särskilt mycket än. Nu försöker vi manna upp oss att ta en dusch så att vi kan komma ur lägenheten och äta lite, ta en öl (som garanterat kommer att få oss fulla eftersom vi är så undernärda på sömn), och sen komma tillbaka hit tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidligt så vi kan lägga oss och sova...Det vore jävligt skönt att sova länge i natt och imorgon...Kommer säkert behöva i princip 12 timmar, minst!

Näh, nu ska jag logga ner för den här gången. Vi hörs och störs kära vänner.

ps. kommer det fler kort snart älskling?

Friss-freak!

Var hos frissan igår också direkt efter det att jag kom hem från Trondheim. Det var ganska roligt då hon satte igång med folie i håret. Kände mig som en levande antenn där jag satt. Om det skulle varit något blixtnerslag i Fredrikstad, hade jag definitivt blivit målet. Nu har jag iaf lagt in en bild på det, och på resultatet...hehe...

hörs och störs!

Innan; Jag är min egen tv-antenn

Innan; Jag är min egen tv-antenn

Efter; Ta-daa!!

Efter; Ta-daa!!

Några bilder

Nedanför ser ni tre bilder. Två från nyårsafton, och en från en fest Stina hade efter hon var klar med sin konsert. På den första bilden ser ni nyårsfestdeltagarna supa i sofforna, på den andra bilden från Stinas fest ser ni Eivind och Hilde spela biljard och blåsa bubblor (mycket populära bubblor faktiskt). Den tredje bilden som också är från nyårsafton är en såkallad "skakningsbild". Man slappnar av i hela ansiktet och skakar loss medan någon tar kort på en. Jag tycker att alla (Victoria, Andre, och Jørgen) ser alldeles vansinnigt roliga ut. Har massor mer med kort, men tänkte posta de alla på webspacet snart. Ska bara kila ner till Danmark först och sedan laga en sammanfatning av alla korten sen så ni får se...

Nyårsafton

Nyårsafton

Från Stinas post-konsert fest

Från Stinas post-konsert fest

Nyårsafton

Nyårsafton

Ut på tur! igen!

Så var man strax på väg till Danmark. Jag ser fram emot det. Vi ska festa, sova, shoppa och motionera och ha jävligt skönt helt enkelt! Ska också få träffa alla hennes sköna kompisar, och det ser jag jättemycket fram emot. Thomas e helt uppe i varv och har redan bjudit med oss ut på öl imorgon kväll, och dessutom ska han ha fest på tisdag som vi ska med på. Blir skoj hoppast jag! Speciellt efter jag fick se några bilder som Micke har tagit. De är så bruna och fina, och det är så vackert där att jag är skitavis. Verkligen! Så nu ska jag ta mig fan ha så jävla kul medan jag är borta.

En liten rolig grej hände idag...Det kanske inte är så roligt för er som inte var där, men det var iaf roligt för mig och Stina...Jag skickade henne ett sms där jag frågade om jag skulle ta med mig mitt pass. Hon läste flera gånger och fattade inte riktigt hur hon skulle ta in det...Hon trodde jag hadde frågat om jag skulle ta med mig mitt pessar. HAHA! För det första använder man ju inte alls pessar, och för det andra har jag min bajskorvsbruna pojkvän i Thailand...hihihi...Det tog ett tag innan hon läste rätt om man säger ;)

Fick ett gulligt mail idag också där det bara stod en adress. Då jag tryckte på den och öppnade, så kom det fram ett kort där Micke har skrivit "saknar dig" i sanden med vad som ser ut som cocosnötbitar (?)..Och självklart en flaska thai-öl grävt ner i sanden också...ganska gulligt tycker jag!

Nu är det bara 11 dagar kvar!

Hemma igen!

Även fast jag var tvungen att kliva upp kl. 0650 idag på fyra timmars sömn, är det skönt att vara hemma igen. Har varit hos frissan och fixat lite nytt! Det var skitskoj!! :D
Så nu är jag lite ny igen...
Dessutom har jag gjort något som kanske är ekonomiskt smart, fast jag får lite dåligt samvete. Jag köpte ju en jacka på Vero Moda förra veckan med mitt presentkort på 400kr. Idag gick jag in bara för att kolla, och jarå, nu var den på rea till 50%! Typiskt, nyårsrean..Jag gick hem, ringde till affären i Torvbyen (det ena köpcentrat) och bad de hålla av den exact samma jackan i min storlek (som jag redan kollat att fanns). Så körde jag upp till den andra Vero Moda affären i Østfoldhallen (köpcentrat som ligger ca. 10 minuter utanför stan med bil), lämnade in den jackan jag redan köpt förra veckan och fick tillbaka mina 400kr. Sedan körde jag ner till Torvbyen och köpte jackan till 200kr istället.
Som sagt, känner att jag lurat de lite och har lite dåligt samvete...Bad Karma? Fast fasen också, ofta är det de som lurar. Jag har engång upplevt att köpa ett par skor till 500kr tio minuter innan affären stängde för kvällen, för att sedan gå stolt i mina nya skor dagen efter och se de nu till 50%!! Det tycker jag är lite bedrägeri, fast det kan väl diskuteras. Jag ska nog kunna glömma mitt dåliga samvete en dag..

PS. Vilka fina bilder du lagt ut älskling! Hoppast det kommer flera, helst av dig självklart... ;)
mmmmpussssss!

Konsert!

Då har jag varit på en jättebra konsert i Olavshallen. Massor av duktiga artister där brevid orkestret som Hilde spelade i. Av artisterna på listan fanns bla. Bjarte Hjelmland, Stian Karstensen och Morten Harket (känd från A-HA). De var jätteduktiga, och jag är tacksam och nöjd över ännu en fantastisk konsert som jag fick gratis..

Imorgon bitti bär det hem emot Fr.stad, och sen är det hos frissan vid två. Jag hoppast bara att allt går som det ska imorgon och utan förseningar, annars hinner jag inte frissan. Det vore jävligt dumt.

På lördag morgon åker Stina och jag till Danmark. Blir skoj. Och sen när jag kommer hem därifrån är det bara några dagar kvar tills jag åker till St.hlm....Och till min esklin kommer hem...Gud va jag längtar!!!!

Snö!

Igår kväll bestämde jag mig för att det skulle bli en tidlig kväll. Jag kom hem vid ett och somnade efter två nån gång...idag kom jag fan inte ur sängen förrän nästan halv ett. jag börjar bli allvarligt orolig för mig själv nu! Jag måste verkligen börja med att vända dygnet om jag ska kunna överleva! :P
Det är bara att Tonjes säng e så jävla skön.

Då vi gick hem igår hade det börjat snöa. Detta har självklart omgjorts till slafs och fryst till lite på backen. Man får akta sig vart man går, annars e det jävligt halt hörni!

Ska kolla runt lite idag i affärerna..hittade några jäkla fina klackskor som jag provade igår...fast de kostade 540NOK och jag tror nog inte jag kommer få så mycket användning för de...Dessutom är de från dinsko, och de skorna är inte de mest bekväma i historien. Ska jag köpa såna där sko, ska jag fan pröjsa så jag har de i många år och att de är jävligt sköna och bekväma...hittade massor med snygga jackor också på leather man..men nu har jag typ precis köpt en ny jacka, dessutom köpte jag min gröna jacka nu i höstas och min väst. Så det känns inte som att det är helt okej att lägga ner pengar på någon ny jacka som jag faktiskt egentligen inte behöver....

nä..nu ska jag nog gå iväg och träffa Hilde...Sen kanske sola lite?
Konsert med Trondheimssolistene ikväll. Hilde spelar och har fixat gratis biljett. Blir nog säkerligen 2 timmar med klassisk musik som jag inte kan nånting om överhuvudtaget...men! det är kul att se bästisarna börja bli duktiga och spela för publik.

hej hopp gummisnopp!

ps. anytime darrrrling! hoppast du fått nytta av den ;) pusssss

Nytt år på riktigt

Somnade vid fyra i natt och vaknade vid tie då telefonen ringde. Det var Mickes mamma. Jag hade försökt ringa henne igår för att säga gott nytt år, men utan svar. Det var jätteskönt att höra hennes röst. Hon är så god och det kändes tryggt. Som en lättnad nästan.

Det har regnat hela natten här i Trondheim, och det bara fortsätter. Jag hade hoppast att jag skulle få promenera in till stan och kolla runt lite, men jag har inga regnkläder. Om det blåser mycket, som det gör här givetvis, kan man inte ha en paraply. Dessutom har jag inga skor som inte fungerar som en törstig trasa....bläh.....

Annars saknar jag väldigt mycket idag...Men det ska nog gå, bara 14 dagar kvar!! :D
Om allt går som det ska, så är jag förhoppningsvis i hans armar vid den här tiden om två veckor..

Tømmermænd

Jag vet att jag brukar hålla mig till "strictly swedish" på denna bloggen, men rubriken är ett danskt ord som betyder något i linje med snickare. Det är också ett uttryck för bakfylla. Och så känner jag mig nu; som om massor av små snickare hamrar i mitt huvud. Dock inte SÅ illa nu, det var värre då jag klev upp.

Jag blev fullkomligt svin-canacas igår (dvs, imorse). Vid halv sex kunde jag knappt gå, och jag kände mig bara fullare och fullare även fast jag slutat dricka vid den tidpunkten. Jag slängde i mig en migräntablett och två stora muggar med vatten, borstade tänderna och tvättade bort all smink i ansiktet (dvs, den smink som överhuvudtaget var kvar. Vid detta läget såg man ju ut som nåt fullkomligt utomjordiskt fult.)

Det var svinkallt i mitt rum, och jag hade ingen blodcirkulation i fötterna. Jag låg under täcket och skakade i 45 minuter - fortfarande var jag väldigt kall om fötterna, så jag tog på tjocka strumpor som hjälpte lite efter ett tag. Jag kommer ihåg att jag nästan inte kunde andas pga kylan. Jag hyperventilerade ganska länge, samtidigt som jag försökte lugna ner mig och andas normalt.

Jag vaknade vid elva. Då hade någon varit i mitt rum för att ljuset var tänd och dörren öppen. Jag var så jäkla törstig och kissnödig så jag var tvungen att gå upp. Dessutom var jag svinhungrig, så jag slängde i mig två mackor. Nästa gång jag vaknade var vid två på eftermiddan. Jag bestämde mig för att kliva upp så jag skulle kunna somna ikväll. Dessutom hörde jag röster och jag var jättesällskapsjuk. Då jag kom ut, var det tråkigt nog absolut ingen som var uppe. De jag hörde hade gått och lagt sig igen. Dumma jävlar. Dessutom orkade jag inte tanken på att sätta igång med städningen, så jag tog med mig de sista chokladbitar som fanns kvar efter kvällen, gick in i mitt rum och somnade om igen. Vaknade så vid halv fem med världens huvudvärk, men gick upp och satte igång med städningen på en gång. Jag har säkert städat undan 40 glas och muggar, samt 100-tals burkar och flaskor. Hela golvet var täckt med rödvinsfleckar och krossade potatischips, så dammsugaren har varit framme också...Jag höll på med städningen i två timmar fram till halv sju. Nu har jag tagit det värsta och det mesta, så jag tycker att mina två "sambor" kan ta hand om disken och tvättandet av golvet.

Shit pommes frittes. Klockan är sju på kvällen!!! Jag har ångest - både för att man har klivit upp så sent och inte sett dagsljus, samt att rädslan finns där för att jag inte ska somna ikväll...Men, men..

Tänkte mig ut en sväng i regnet på promenad. Jo, även fast man inte är helt sig själv, så är jag fortfarande rastlös. Dessutom kan det vara bra och lugnande för mig. Vid halv nie börjar tv-kvällen, så då måste man vara i hus.

Önskar alla ett mycket gott nytt år 2007. Hoppast det blir fantastiskt bra för er alla. 


nyårsdagen

hej alla!!

jag är inte nykter nån plats, men jag önskar alla ett fantastiskt nytt år. jag är i trondheim där klockan är 6 på morgonen och vi har det helt enkelt jävligt bra. hare gött!!