Semesterdax runt hörnet

Idag hände något som inte hänt mig sedan jag var liten och slagit i näsan. Jag satt på toaletten imorse då jag precis vaknat, och helt plötsligt kände jag hur det började rinna ur näsan. Först trodde jag det var "snor" och blev lite förvirrad då jag såg att det var rött över handen och i toaletten. Och det var inga droppar bara; det var som en foss innan jag fick stoppat in papper. Jättekonstigt.

Haft ett nybesök till idag. En gammal halvosteoporotisk tant med en lätt KOL som hade ont i ryggen. Hon var helt sned och roterad i bäckenet. Jaja, vi får väl se hur det går med hennes behandling. Hon kommer tillbaka på måndag.

Jag som var så rädd för att gå sysslolös denna veckan. Nu önskar jag att jag ändå hade en ledig stund någon stans...Klinik, jobba, jobba, barnvakta, jobba, klinik, jobba..
Känner verkligen hur jag börjar längta hem nu till Norge. Jag saknar mina vänner och lite semester helt enkelt. Dessutom saknar jag vinterkylan och snö. Semestern kommer lägligt i år. Det enda tråkiga med att semestern kommer närmare är att min älskade ska resa på semester i fem veckor till Thailand. Jag unnar honom det, men jag kommer nog sakna honom en hel del. Dessutom önskar jag att jag också kunde åka. Har inte varit utanför norden (förutom tre dagar i england under julen 2003) sedan april/maj 2002. Det känns jobbigt.

Min kropp är rastlös. Jag vill bara åka ut och trampa i världens spår.

Orkeslös

Vansinnigt trött. Vansinnigt rastlös. Och inte minst; Vansinnigt omotiverad.

Vill bara sova!

Fredag..

Och ikväll kommer syster och moder. Har tvättat, städat och bakat bröd idag. Ska strax ut och springa en sväng..Det blir nog skönt!

Skickar några tankar och kramar till min Micke som ligger hemma och är sjuk. Krya på dig gubben! Tycker om dig i massor.

Annars får ni alla ha en trevlig helg..


Ny vecka, ändrade möjligheter.

Det kändes konstigt idag då vi tog reda på att hela denna veckas kurs är framskjuten till våren. På något sätt var man så himla lättad för att man kan andas, samtidigt kändes det som "vad ska man nu göra?".
Det konstigaste var dock hur jag var så mentalt förberädd för denna veckan att någon timme efter att jag tog reda på det så gick musten ur mig fullkomligt. Jag blev jättetrött och fick skitsvår spänningshuvudvärk. Som att kroppen bara; "jaha, då kan man slappa lite då, eller?"

Jag har kollat sista episoderna jag hade tillgängligt av Grey's anatomy idag. Nu har jag bakat bröd också. Även fast jag är sjukt trött och har ont i huvudet är jag ganska rastlös. Undrar på om en liten kvällspromenad vore en bra sak innan man nallar.


Patientklinik igen imorgon. Överhuvudtaget ingen motivation eller intresse för det känner jag.


Ny vecka, nya möjligheter!

Vilken skön helg det har varit! Massor av trevligt sälskap, lite nyttiga saker gjorda och massor av mys med min älskling.
Nu är det återigen måndag, en ny vecka med patientklinik, föreläsningar och tenta. Till helgen kommer min mamma och syster på besök. Har lite blandade känslor ang. det. Min lägenhet är inte direkt stor. Men det är ju bara för två dagar, så den tiden lyckas man väl vara trevlig hoppast jag ;)

Kunde inte somna i natt. Kände mig orolig på något sätt, så spänningarna satt i kroppen. Inte hjälpte det väl att jag läste i Änglar och Demoner heller. Den är ju så spännande att man måste bare läsa en sida till, och en sida till och....

Näh, nu är det dags att avsluta här för idag! Receptionstiden är snart slut och jag har en patient som kommer om 10 minuter. Måste förbereda lite!!

önskar den som läser detta (om nån) en härlig novembervecka! :D 

Argh!

Känner mig lättretlig idag. Riktigt retlig. Skulle kunna skälla ut vem som helst.

Kanske lika bra att jag inte har några patienter idag.

Helvetesveckorna dragit igång

Nu har vi tentor tre fredager på raken. dvs, en ny kurs varje vecka plus patientklinik. Jag är fruktansvärt trött i huvudet nu efter att ha varit i skolan 9-18. måste ut och röra på mig dock, så jag ska ut och springa en sväng.

Trevlig helg. Varit på Ikea med pigis, fridis och mia. Sedan åkte pigis, mia och jag ut till täbban där vi åt tacos och drack vin. mumsigt! igår vaknade jag, klev ur sängen och skulle ta på mig tröjan, så åkte axeln ur led igen. Och denna gång slet jag väldigt med att få tillbaka den. Det var hemskt ont. Oh well, lyckligtvis händer det inte så himla ofta. resten av söndagen var man hemma och fixade lägenheten. börjar komma sig här nu. måste bara montera upp två hyllor, hänga upp en spegel och en del tavlor. så är det nästan klart! måste få in lite fler växter givetvis... :) hoppast på att få fixat hyllorna, spegeln och bilderna nästa helg, för helgen efter kommer min mamma och syster och då vill jag inte ha grejer som ligger omkring utan ett hem...

Trött

Jag tror snart jag stupar. Vad är det för fel på mig? Tredje dagen som jag är så här nu....

En annan sak; Frida - du får jättegärna ta Aisling alla dagarna som du kan ta henne.

Funderar starkt på att genomföra en sterilisering.