Semesterdax runt hörnet

Idag hände något som inte hänt mig sedan jag var liten och slagit i näsan. Jag satt på toaletten imorse då jag precis vaknat, och helt plötsligt kände jag hur det började rinna ur näsan. Först trodde jag det var "snor" och blev lite förvirrad då jag såg att det var rött över handen och i toaletten. Och det var inga droppar bara; det var som en foss innan jag fick stoppat in papper. Jättekonstigt.

Haft ett nybesök till idag. En gammal halvosteoporotisk tant med en lätt KOL som hade ont i ryggen. Hon var helt sned och roterad i bäckenet. Jaja, vi får väl se hur det går med hennes behandling. Hon kommer tillbaka på måndag.

Jag som var så rädd för att gå sysslolös denna veckan. Nu önskar jag att jag ändå hade en ledig stund någon stans...Klinik, jobba, jobba, barnvakta, jobba, klinik, jobba..
Känner verkligen hur jag börjar längta hem nu till Norge. Jag saknar mina vänner och lite semester helt enkelt. Dessutom saknar jag vinterkylan och snö. Semestern kommer lägligt i år. Det enda tråkiga med att semestern kommer närmare är att min älskade ska resa på semester i fem veckor till Thailand. Jag unnar honom det, men jag kommer nog sakna honom en hel del. Dessutom önskar jag att jag också kunde åka. Har inte varit utanför norden (förutom tre dagar i england under julen 2003) sedan april/maj 2002. Det känns jobbigt.

Min kropp är rastlös. Jag vill bara åka ut och trampa i världens spår.

Kommentarer
Postat av: Esklinen

Du och jag ska ut och resa.. och det ska bli så kul och skönt! Pussssssssss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback