Long time..

..no write! Det var ett tag sen ser jag...Inte att jag har så fruktansvärt mycket intressant att skriva om, för det har jag inte. Har jobbat en hel del förra veckan och i helgen, och varit med Micke. Helt okej att jobba, och mycket okej att umgås med Micke. I lördags hade vi helkväll, med mysig fika i kaknästornet, delicious tre-rättare på Friday's, och James Bond på bio. Jag fick ångest för alla pengarna som försvann, men jag fick göra upp för mig lite igår kväll då vi kollade på Parfymen på bio. Det var en bra film! Mycket bra filmat med tanke på att den baserats på en en bok....Quite impressive...

Igår hade jag anden över mig och genomförde städning, tvättstuga, matlagning och ärenden i Solna C innan biokvällen med Micke. Idag har jag inte gjort ett skit annat än att kolla på episoder av scrubs. Men nu är jag lite nojig, har bara tre episoder kvar av sesong 1, och jag har inte haft möjligheten att ladda ner flera sesonger eftersom att Micke är min nerladdningsmaskin, och jag kan inte ladda ner från honom utan att vi båda är hemma samtidigt. Lite svårt eftersom att vi umgåtts nästan hela tiden. Känns nästan lika panikfyllt, som om jag bara skulle ha tre cigaretter kvar i paketet och inte visste nästa gång jag skulle få möjligheten att få tag på fler. Okej, ja, jag erkänner. Jag är sjuk. Men det visste vi ju, allihopa.
 
Hmm....Nu har grannen precis spelat igång Red Hot här i grannlägenheten utan någon som helst tanke på att andra kanske sitter och gör något nyttigt. Inte jag kanske...men..Kanske lika bra eftersom att jag är lite rastlös. Vill komma mig ut en sväng. Är dock mer sugen på en promenad än att gå på gymmet. Tyvärr har jag fortfarande ont i den jävla höften, så jag kan inte promenera. Jag kan bara springa eller träna.

The irony of destiny I suppose.

Kommentarer
Postat av: Maekee

Du är söt när du sover/är nyvaken!!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback