Morgonstunden har guld i munnen...

Wuteva! Klev upp kl. 8 idag. Märker att min sömn inte varit den bästa. Det är väl för att min syster har sovit i samma säng inatt..Hon kom hem från Roma igår. Jag fick ett par trosor av henne i present.
Tror möjligtvis, för att försvåra saker ännu mer, att jag måste flytta till mamma under den här veckan. Min syster har inte sett pappa sedan i Påsk, så det känns som att hon borde få bo här sista veckan hon är hemma...Jävlar vilket krångel! Gaaah..

Börjar jobba kl. 10 idag. Fick flyttat det från 12-20 till 10-18. Då känns det som att man fått ut lite mer av dagen. Ser verkligen fram emot att jobba nu. Inte alls faktiskt. Men, jag försöker bara hålla summan pengar dessa 8 dagar i huvudet. Då ska jag nog klara mig. Dessutom tror jag det blir värst nu i veckan. 5 tidiga dagar på raken. Och dessutom kommer båda mina två chefer att vara där, så jag kommer väl känna ett press på att hålla mig i aktivitet hela tiden. Det värsta är väl kanske att alla andra assistenter har slutat nu, så min sista vecka är beräknat till grovarbete. Som tex att torka av alla hyllor inne på lagret, torka av kylskåpet inuti, dra ner hela avdelningens alla gardiner, tvätta, torka, stryka, och hänga upp de igen...Det är sånt där piss-arbete. Som jag hatar. Hoppast till Gud att det är masssssor att göra de dagarna nästa vecka så att jag verkligen är upptagen och inte bara försöker se ut som att jag är det. Ibland måste man göra saker som man inte tycker är så kul; däribland ta skitjobbar för att skaffa pengar. Fan.
Men om lite mindre än en vecka är jag dock hos Micke i St.hlm. DET ser jag fram emot. :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback