Resa idag!

Håller nu på att packa. Har lagt ut alla kläder på sängen, och nästan allt annat jag ska ha med mig. Shit, jag tycker själv att jag har packat ganska "lätt", men det verkar bli en hel del kläder utlagda...Det är det som är så dumt nu när det är ett mellanstadie mellan sommar och höst; man kan aldrig vara helt säker på om det kommer vara varmt eller kallt, och då gäller det att packa så man är förberädd på både sol och sommar, samt höst och regn.

Måste ut och springa snart också, och hälsa på min farmor. Har dåligt samvete för henne, har inte varit där på två veckor.

Det som oroar mig mest är att jag har sovit dåligt inatt. Vaknade flera gånger. Somnade dock tidigt, vid elva. Vaknade igen vid tolv att jag hade mardrömmar och inte kunde andas. Jag kvävdes i drömmen, och vaknade för att jag var täppt i näsan och verkligen inte kunde andas. Det var fan så jobbigt. Idag känner jag att jag är lite svullen bak i nasopharynx. Det känns lite jobbigt, jag hoppast jag inte blir förkyld nu när jag äntligen ska ha semester och ha kul med mina vänner. Men mest orolig blev jag över mardrömmen.. Den kändes inte lovande..

Först åker jag in till Oslo för att förhoppningsvis träffa kompisar över en bit mat, och sedan vidare till Gardermoen och till Stockholm ikväll. Åker vidare till Trondheim på onsdag morgon där jag ska vara tills jag åker hem tisdagen 29:de. Hoppast det blir en fin liten semester. Ser iaf fram emot det jättemycket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback