Inlåst i datorhelvete...

Något är fel med tror jag uttaget till LAN på min dator...Suck och Pust! Detta suger maximalt eftersom jag då INTE kan gå in på internet hemma...vad ska man då med en dator kan man ju undra...men Micke ska kolla upp sakerna sen....det kanske finns nåt en specialist som honom kan göra! man kan bara hoppast!
Intills vidare får jag låna Tyra's dator så jag iaf kan gå in på internet när jag behöver under denna veckan...Tack Gode Gud för Goda vänner!

Internmedicin tenta igår...det är så konstigt hur man i vanliga fall har inställningen; "ojdå, nu har jag tenta idag, hoppast det går bra!", och sen när man går ur lokalen kan man känna sig stolt och lättad efter hårda tag och bara slappa. Men nu har vi prekliniska mitt framför ögonen i stora röda bokstäver. Jag gick ut från tentalokalen efter en halvtimme och glömde genast bort den tentan som för tillfället kändes helt oviktig. I have bigger fish to fry! det var direkt hem och sätta igång med plugget igen! Internmedicinen kändes som en liten sten i skon som man ville ha bort. Jag skiter fullkomligt i om jag har spikat den eller fått precis så jag klarar mig. Bara jag har klarat mig, och det tror jag att jag har gjort...

Det regnar idag. det tycker jag är skönt. Luften klarnar och man kan med gott samvete hålla sig inomhus under filten och kolla på tv. Eller även plugga om man nu som jag håller på med såna löjliga aktiviteter.

Gött med sommarlov snart...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback