Hem

Imorgon åker jag hem till Stockholm. Fasiken, vad skönt det ska bli. Ska bara stanna hemma tre veckor innan jag ännu en gång åker till norge för att ha praktik i tre veckor, men det känns så länge till just nu.

Just i denna ögonblink sitter jag på ett undersökningsrum tillsammans med den svenska Finn Maasing. Riktigt trevflig ÖNH-läkare. Konstigt nog är det han och Salim (en annan svensk (ursprungligen Irakier) som har varit trevligast och tagit hand om mig och visat roliga saker. De andra norska läkarna på denna avdelningen utvisar en härligt arrogant profil och visar mycket väl hur otroligt jobbigt det är för de att jag hänger efter de. En av läkarna även "dumpade" mig i tisdags då jag skulle följa med på en toncillectomi-operation. Snacka om att känna sig hemma! :)

I dag har jag sett den värsta externa otiten någonsin. Inte för att jag har sett så många av dessa, faktiskt inga, men den här kvinnan blev faktiskt inlagd nu på avdelningen pga denna. SÅ jäkla illa var det!
Jag har faktiskt jättekul här nu när jag vet vilka läkare jag ska hålla mig till. Och imorgon ska jag följa med Salim på operationer hela förmiddan. Minst tre stycken tror jag. Sen ska jag leka lite på polikliniken på eftermiddagen innan jag och mamma åker iväg. Hon till fjällen, och mig droppar hon av på flygplatsen som är på väg till fjällen :)

Fan, va härligt de ska bli! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback