Halv-kry..

..Det är mycket trist att erkänna, men jag är nog inte helt frisk. Började känna av det igår kväll då jag gick till resturangen. Den typiska influensa känslan i kroppen. Senare på kvällen blev jag frusen, hade lite feber och fick jätteont i halsen. Idag vaknade jag stiv som en pinne i hela kroppen, ännu mer svullen och ont i halsen...Jag är lite trött och har ingen matlust..

What the fuck?!?!? Jag som liksom ska vara på semester, upptäcka och roa mig i en ny stad och umgås med trefvliga människor...Jag orkar ju inte stanna här inne hela dagarna heller...då blir man ju tokig!!

Hoppast jag kan göra så att jag inte blir sjuk alls. Arr jag bara vilar och gör allt jag måste för att inte bli sjuk. Imorgon har Thomas tänkt ha en fest i anledning att jag är där - så jag får träffa folk. Vi får väl se hur det blir....bläääääääh!..

Igår kväll åt vi på ett thai-ställe, och sedan träffade vi Thomas på RisRas där vi drack en öl och delade en vattenpipa med äple-tobak. Det var ganska roligt att ha provat det för en gångs skull..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback