Hemma igen!

Även fast jag var tvungen att kliva upp kl. 0650 idag på fyra timmars sömn, är det skönt att vara hemma igen. Har varit hos frissan och fixat lite nytt! Det var skitskoj!! :D
Så nu är jag lite ny igen...
Dessutom har jag gjort något som kanske är ekonomiskt smart, fast jag får lite dåligt samvete. Jag köpte ju en jacka på Vero Moda förra veckan med mitt presentkort på 400kr. Idag gick jag in bara för att kolla, och jarå, nu var den på rea till 50%! Typiskt, nyårsrean..Jag gick hem, ringde till affären i Torvbyen (det ena köpcentrat) och bad de hålla av den exact samma jackan i min storlek (som jag redan kollat att fanns). Så körde jag upp till den andra Vero Moda affären i Østfoldhallen (köpcentrat som ligger ca. 10 minuter utanför stan med bil), lämnade in den jackan jag redan köpt förra veckan och fick tillbaka mina 400kr. Sedan körde jag ner till Torvbyen och köpte jackan till 200kr istället.
Som sagt, känner att jag lurat de lite och har lite dåligt samvete...Bad Karma? Fast fasen också, ofta är det de som lurar. Jag har engång upplevt att köpa ett par skor till 500kr tio minuter innan affären stängde för kvällen, för att sedan gå stolt i mina nya skor dagen efter och se de nu till 50%!! Det tycker jag är lite bedrägeri, fast det kan väl diskuteras. Jag ska nog kunna glömma mitt dåliga samvete en dag..

PS. Vilka fina bilder du lagt ut älskling! Hoppast det kommer flera, helst av dig självklart... ;)
mmmmpussssss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback