I Fredrikstad, IGEN...

Då har man vinglat runt lite i Danmark. Som skrivit tidigare var jag hos Stina i Århus några dagar fram tills den 10e. Då tog jag tåget till syster-yster i Köpenhamn och var där till dagen efter, alltså igår innan jag flög hem igen till Norge. Det har varit jättetrevligt förutom att jag varit lite sjuk. Jag gillade speciellt Köpenhamn. Århus var också trevligt, men jag kände inte att jag skulle trivas om jag bodde där. Köpenhamn var mycket mer "min" stad märkte jag. Det var jättetrevligt! Syster hämtade mig på tågstationen, sen åkte vi hem till hennes lägenhet som ligger mycket centralt, och sen ut igen. Vi promenerade i regn- och blåsväder till andra sidan stan, där vi var på ett köpcentra som heter illum. Där hade de alla möjliga sorters märken. Allt ifrån det ena till det andra, och märkena varierade våldsamt i pris från hundringen till flera tusen för en tröja. Det var vansinnigt! Speciellt de Danska märkena som var "up there" var helt sjuka i pris. Vi gick omkring och kikade bara för att försöka gissa priserna. Jag brände väl av ung 500 danska kronor på lite smått och gott. Bland annat fick jag äntligen köpt en rouge/bronzingpowder med borste på Body Shop. Har längtat efter just den hur länge som helst men aldrig varit i närheten av en affär när jag kommit ihåg att jag borde köpa. Hur kul som helst, och den är jättefin!! (från tjejen som knappast använder och/eller äger smink överhuvudtaget ;).
Sen åt vi på en supernajs middag på en trevlig grekisk resturang. Det var ganska så billigt också faktiskt!
Vidare gick vi till ett cafe/bar-ställe där Hannahs ex jobbar som barchef. Där tog vi två öl och slappade lite. Det var kul att äntligen få träffa Patrick också, som man hörde så mycket om, men som slutade innan man hann bedömma ;) (pr idag tycker jag att han absolut är trevlig, men att min syster förtjänar en som är mycket mindre egoist, och dessutom sköter sig mer vad gäller mat och alkholvanor......Dessutom röker han. usch!)
Igår var vi inne i stan och kikade omkring lite till och åt en god pizzalunch. Sen var det tyvärr dags för mig att ta tåget till Kastrup, och flyget hem till Norge.

Men det var lite skönt också...Jag gillar mig borta, men det är jävligt skönt att komma hem!

De sista dagarna här hemma kommer att gå åt till tvätt, packning och fixande av lite smågrejer som måste fixas! Idag har jag varit hos tandläkarn. var sketnärvös! Hade ju inte varit där på 1 1/2 år. Även fast jag borstar bra och använder tandtråd, äter jag ju kanske en del skräp som inte är så bra...Men efter lite röntgenplåter och skrapande konstaterade han att jag var "hål-fri"!! :D Så rensade han lite bara och tog lite tandsten..Jag är superglad - för jag hatar att laga tänderna när det gått hål på de! Så nu vet jag att jag kan fortsätta vara duktig med tandtråd och borstande...så kanske går det bra!! :D

Näh, nu har jag babblat tillräckligt..Inte som att det kan vara så jäkla intressant heller! :S

Hej hopp gummisnopp!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback