Tillbaka i St.hlm

Händelsen tidigare idag var så traumatisk att jag inte ens orkar att skriva om den här för tillfället. Låt oss bara säga att det omhandlade en liten fem minuters försening som ledde till 1200kr till en ny flygbiljett och ännu en 1 1/2 timmes försening, samt massor av tårar.

Dessutom måste det väl vara själve fan att jag är så övertrött att jag inte somnar. Bäddade ner mig 2 och en halv timme sedan, och sedan dess har jag vridit mig i sängen en timme, ätit två smörgåsar och en banan, rökt en cigg, läst en timme, rakat vissa ställen på kroppen, och nu sitter jag här framför datorn.
Borde väl försöka igen. Läsa klart sista kapitlet i boken som jag nu är på, och sedan släcka. Bara vila åtminstonde om jag inte kan sova.

Det är meningen att Micke ska landa om 5 timmar och 45 minuter. Inte så tokigt att jag inte kan somna kanske. Trots allt övertrött och haft en jobbig dag, samt att pojkvänen som jag inte träffat på fem veckor snart ska landa. Helst vill man ju åka upp och möta honom när han kommer ut från terminalen, men vi får väl se hur kroppen pallar...Jag kommer i vilket fall som helst inte kunna sova så mycket som jag egentligen behöver i natt...Kanske man kan ta en mysig "nap" med Micke sen imorgon på dagen..
Vore inte helt fel..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback