Tømmermænd

Jag vet att jag brukar hålla mig till "strictly swedish" på denna bloggen, men rubriken är ett danskt ord som betyder något i linje med snickare. Det är också ett uttryck för bakfylla. Och så känner jag mig nu; som om massor av små snickare hamrar i mitt huvud. Dock inte SÅ illa nu, det var värre då jag klev upp.

Jag blev fullkomligt svin-canacas igår (dvs, imorse). Vid halv sex kunde jag knappt gå, och jag kände mig bara fullare och fullare även fast jag slutat dricka vid den tidpunkten. Jag slängde i mig en migräntablett och två stora muggar med vatten, borstade tänderna och tvättade bort all smink i ansiktet (dvs, den smink som överhuvudtaget var kvar. Vid detta läget såg man ju ut som nåt fullkomligt utomjordiskt fult.)

Det var svinkallt i mitt rum, och jag hade ingen blodcirkulation i fötterna. Jag låg under täcket och skakade i 45 minuter - fortfarande var jag väldigt kall om fötterna, så jag tog på tjocka strumpor som hjälpte lite efter ett tag. Jag kommer ihåg att jag nästan inte kunde andas pga kylan. Jag hyperventilerade ganska länge, samtidigt som jag försökte lugna ner mig och andas normalt.

Jag vaknade vid elva. Då hade någon varit i mitt rum för att ljuset var tänd och dörren öppen. Jag var så jäkla törstig och kissnödig så jag var tvungen att gå upp. Dessutom var jag svinhungrig, så jag slängde i mig två mackor. Nästa gång jag vaknade var vid två på eftermiddan. Jag bestämde mig för att kliva upp så jag skulle kunna somna ikväll. Dessutom hörde jag röster och jag var jättesällskapsjuk. Då jag kom ut, var det tråkigt nog absolut ingen som var uppe. De jag hörde hade gått och lagt sig igen. Dumma jävlar. Dessutom orkade jag inte tanken på att sätta igång med städningen, så jag tog med mig de sista chokladbitar som fanns kvar efter kvällen, gick in i mitt rum och somnade om igen. Vaknade så vid halv fem med världens huvudvärk, men gick upp och satte igång med städningen på en gång. Jag har säkert städat undan 40 glas och muggar, samt 100-tals burkar och flaskor. Hela golvet var täckt med rödvinsfleckar och krossade potatischips, så dammsugaren har varit framme också...Jag höll på med städningen i två timmar fram till halv sju. Nu har jag tagit det värsta och det mesta, så jag tycker att mina två "sambor" kan ta hand om disken och tvättandet av golvet.

Shit pommes frittes. Klockan är sju på kvällen!!! Jag har ångest - både för att man har klivit upp så sent och inte sett dagsljus, samt att rädslan finns där för att jag inte ska somna ikväll...Men, men..

Tänkte mig ut en sväng i regnet på promenad. Jo, även fast man inte är helt sig själv, så är jag fortfarande rastlös. Dessutom kan det vara bra och lugnande för mig. Vid halv nie börjar tv-kvällen, så då måste man vara i hus.

Önskar alla ett mycket gott nytt år 2007. Hoppast det blir fantastiskt bra för er alla. 


Kommentarer
Postat av: Micke

Låter som du blev riktigt riktigt riktigt bakis.. stackare! Att du orkade städa.. fattar inte! :)
Men det låter som en riktigt rolig fest.. mer än vad vi hade! Puss på dig hjärtat!

2007-01-02 @ 17:23:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback