Just another manic monday..

wåowåh!
Riktigt grymt bra helg har det varit. Väldigt synd att den tog slut tycker jag...
I fredags lekte jag med Susanne på eftermiddan och kvällen. Vi åkte en sväng till Kista och glammade runt och åt lite mat. Sen åkte vi hem till mig och då fick jag två kinesiologiska behandlingar av henne och hon fick kiropraktisk behandling av mig.
I lördags var jag på Eriksdalsbadet och masserade. Lyckades dra in 800 kr svart där på 4 timmar. Rätt najs. Det får bli matpengar för den här veckan. Och ny remsa hos SL. Har gått åt typ 2000 på två veckor här, så jag är rätt nojig för det. Om jag då använder massage pengarna ENBART att leva för den här veckan, så kommer jag iaf ikapp liiite ;)
Sen efter massagen åkte jag upp till Märsta där jag möttes av min älskade. Vi handlade lite grillmat, och gick sen bort till Elin och Fredrik där vi grillade ute i trädgården. Jättemysigt, men också ganska jättekallt!!
Då vi packat ihop grillandet, gick vi hem till oss, och där drack vi öl, vin, drinkar och spelade kort. Skitmysigt. Fast jag blev lite full..hehe...
Söndag var lika mysig den...jag klev upp i ottan (kl. 10 ;P), åt frukost, duschade och kollade lite på film medan älsklingen fick sova ut lite till. Sen gick jag en liten prommis till Willy's mataffär, och på väg tillbaks mötte jag upp elin, fredrik och micke. så satt vi hemma hos micke igen och spelade lite kort innan vi åkte till päronen och åt lite midda.

Lång och tuff vecka nu på g, men om en vecka är sista tentan för denna terminen, och förhoppningsvis går den bra så man slipper omtenta. ah...Inga fler eftermiddagslektioner på ett tag! :D

oh well, nu är det dags för lite skolarbete, prommis. kl. 18 kommer aleksander och vivian. Då ska vi göra tacos och kolla på film!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback