Mutant insects!

Hittils denna våren har jag sett kanske två-tre humlor som varit jäkligt stora och låtit som små helikopter, men idag såg jag något som fullkomligt tog musten ur mig. Jag hörde något som lät ganska så himla högt borta vid fönstret. Då jag gick bort för att kolla såg jag något ganska så stort flyga omkring vid fönstret..Omkring fyra cm lång och 1 1/2 bred. Då jag gick lite närmare såg jag att det faktiskt var en geting. Nu har jag faktiskt kollat upp vad normalstorlekar på getingar brukar vara; iaf för de som finns här i skandinavien. Den brukar vara mellan 16-20mm lång. Och kom ihåg; den som snurrade omkring mitt fönster måste ha varit ung. 40mm stor iaf. Det är helt jävligt. Jag har ju i vanliga fall en lite fobisk hållning till getingar, och det hade jag ju väl för denna också, men jag måste erkänna att det var en mer skräckblandad fröjd. Jag har aldrig sett något liknande någonsin! Jag lyckades fota djuret, men tyvärr syns det inte på bilden i vilken dimension den var av storlek. Men, men..jag tycker iaf att den förtjänar komma med på min blogg..
Det roliga var att även efter jag hade fått ut den och stängde fönstret så kom den tillbaka och "knackade" på med jämna mellanrum kanske fyra fem gånger efteråt..Helt vansinnigt.....

Jag är allvarligt rädd för att de har blivit muterade i år. Insekterna är iaf större än någonsin. Herre Jävlar! Undrar hur myggarna ser ut i år!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback