Ojojoj...

..Ser att det var ett tag sen nu.

Inte så mycket händer om dagarna egentligen. Inget kul iaf. Eller jo, kanske lite. Förra helgen var vi åtta stk på kryssning till Mariehamn. Vi hade jätteroligt. Det gör jag gärna igen :)
Eftersom att vi nu är färdiga med tentor och undervisning (jag har bara tre klinikdagar kvar), har jag något mer tid åt annat. Har fortfarande en litteraturstudie å skriva klart, och ska lämna in en röntgenrapport imorgon. Dessutom måste vi lämna in syfte, problemområde och så till C-uppsatsen och få den godkänd.
Annars förbereder jag för uthyrning av lägenheten om dagarna. Jag har sorterat alla papper, mitt förråd, klädskåp, badrumsskåp och köksskåp, samt torkat av inuti alla skåp, slängt x antal påsar med skräp, och lassat upp det mesta som inte ska finnas kvar i lägenheten över sommaren, upp i förrådet. Nu genstår bara lite småsaker, att lägga upp resten av saker jag inte behöver i förrådet, att packa och att städa..Ganska skönt! det kan jag lätt få till på ett par dar nästa vecka utan att det blir stressigt. nice! :) så nu är nästan sommarlovet snart här, och ännu ett år har gått...Helt jävligt vad fort allt går. Jag är snart färdig med fyra år av min femåriga utbildning. Känns sanslöst!

Imorgon är det traditionellt SKHS-grillparty (SKHS = Skandinaviska Kiropraktorhögskolan) i Haga parken med tillhörande berusande dryck och brännboll. Vi har som alltid inviterat naprapaterna till brännbollsmatchen, så det blir intressant att se om de dyker upp imorgon, eller om de uteblir på sitt traditionella sätt.. ;P

Önskar alla en fortfarande härlig försommar! :)

pussar och kramar i massor

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback