Valborg

Långhelg har man haft, och det var mycket okej. Har inte gjort så våldans mycket, men har väl sovit länge varje morgon, umgåtts med trevliga människor, käkat god mat och druckit gott.
Valborgsmässoafton skulle Micke og jag umgås Tyra och Morten. Vi träffades vid 17.30 och skulle sedan dricka öl och spela lite biljard innan vi skulle gå till Vasaparken för att vittna det stora bålet. "Tyvärr" hade vi så kul med biljard och öl att vi glömde bort hela bålet och spelade istället till kl. var 23. Jag och Tyra var på lag mot killarna och vi vann (givetvis) överlägset med 11-6 eller nåt sånt..Haha..killarna kommer säkert kräva sin revansj snart! ;)
Smaken av seger ledde till hunger, så vidare gick vi till donken. Sedan var jag och Micke så utmattade (inte helt förvånande känner jag..börjar märka av ett mönstar på oss två..) och åkte därför hem. Haha, kommer ihåg att jag hoppade i sängen på slaget 00.00, och det var sååå skönt. Vilka jäkla pensionärer vi är! hihihi..

Den 1. Maj gjorde jag inte alls speciellt mycket. Jag hoppade upp ur sängen vid elva, gjorde scones och bjöd min älskling på lite frulle med ägg och det hela. Sedan låg vi ner, mös och kollade tv till klockan blev fyra på eftermiddan. Då åkte Micke hem och jag gick till gymmet.
Resten av kvällen spenderades självt framför tv'en den med.

Tillbaka på patientkliniken idag, och det var ju superkul. Mitt nybesök dök inte upp, och en annan patient avbokade utan att boka in en ny tid, men skulle "återkomma". Lite nerslag, men jag får väl lägga energin där den behövs istället. Jag har en annan patient som det verkar hända rätt mycket med och han verkar tycka det är kul och vill bli bättre. Han har även inviterat mig på Tai Chi och Asahi i Sundbyberg i helgen. Låter kul! Asahi ska tydligen vara en ny form av skonsam, men effektiv både för fysiken och ens välbefinnande. Låter som något jag är väldigt sugen på att prova på. Annars kan jag ju bli medlem i deras karateklubb. Det vore också himla roligt att prova på faktiskt. Min patient har brunt bälte i karate, och ska nu i maj gå upp till svart bälte. Så himla häftigt!! Han har också svart bälte tror jag i Jui Jitsu (om det nu stavas så där..)

Well, well..inget mer att skriva just för tillfället. Jag är inte så intressant direkt!

Annars hoppast jag "alla" som skulle titta förbi mår bra bra.

Återkommer snarast med glada och pigga ord - svart på vitt. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback